Välbefinnande är en färdighet

Hur ofta stannar du till och känner efter att du är på rätt väg? Ibland sviktar marken och vi tappar fotfästet. Kanske har du flyttat, bytt jobb eller avslutat en nära relation. Kanske vill du stämma av nuläget och se till att du följer din inre övertygelse.

Awelivet erbjuder verktyg på webben där du stärker kontakten med ditt inre och får koll på det som ger kraft och mening. Genom självanalyser, diskussioner och starka upplevelser identifierar vi situationer och tillstånd som hjälper dig staka ut ledkryssen och skapa positiva tankemönster. Resultatet är en inre kompass som hjälper dig nå dina mål.

(Psst! Awe uttalas för övrigt [åhh] och motsvaras av förundran, den hisnande känslan som stärker immunsystemet på cellnivå. Inte illa för en känsla).


För mig är Awelivet doften av tjära, hästar och snö. Vad är det för dig?

Hälsa är mer än antiinflammatorisk kost och träning. Hälsa är en helhet där allt vi gör, tänker och känner påverkar oss. Det betyder att vi mår bra av att regelbundet planera in och genomföra aktiviteter och utmaningar som vi gillar eller är nyfikna på. Med utgångspunkt i inre drivkrafter och grundläggande biologiska behov bygger du din egen awelista, som aktiverar belöningssystemet med mer glädje och energi i kroppen.

Hej, jag är Kristina

2012 började jag privatforska om hjärnan och biokemi sedan jag brakat rakt in i väggen efter flera års konstant stress.

Som grävande journalist ville jag hitta kopplingen mellan livsstil och psykisk hälsa, och sedan dess har jag lagt tusentals timmar på research och intervjuer. Gått all in och nördat loss på forskning om sammanhang, starka upplevelser och fysisk aktivitet.

I dag hjälper jag människor göra mer av det de älskar mest, istället för att vänta med det till sist. Resultatet är en vardag med nyfikenhet, handlingskraft och närvaro. Kort sagt, fokus på det som ger värde här och nu.
Att dela gör upplevelsen

större

Roligast är att göra uppgifterna med likasinnade som du vill lära känna på djupet, men självklart går det lika bra att gå kurserna själv. När du är klar med din första kurs blir du automatiskt medlem i Awelivet Äventyr, där du kan dela skidåkning, teaterbesök och annat med andra deltagare. På det sättet är Awelivet ungefär som en bokklubb; fast mer. En av kurserna handlar också om hur du bygger en egen upplevelseklubb, med råd om startmöte, planering och ambitionsnivå för att lyckas.

Varsågod! Fem steg som gör stegen lättare

Det är lätt att fastna i ekorrhjulet med känslan av tristess och tidsbrist. I fem kurser fokuserar vi därför på de delar i livet som behövs för att må bra i själen. Kartlägger inre drivkrafter, ökar närvaron och går igenom olika typer av awestarka upplevelser och sammanhang som påverkar dig såväl psykiskt som fysiskt. Resultatet är ökat välmående och en inre kärna som bättre står emot stress och yttre påfrestningar.

När du bokar din första kurs får du en bonuskurs i pdf-format om kost, sömn och träning. Vill du beställa samtliga kurser på en gång betalar du endast 2 980kr för hela kurspaketet. Alla kurser uppfyller kriterierna för friskvårdsbidrag.

Så säger deltagare som gått kursen

"Lustfyllt! Kursen har gett nya insikter och tankar, och skapat en djupare förståelse av det egna jaget. Tack!" /Susanna


"Det här är ren livskunskap. Sådant man skulle vilja att ens barn får med sig när de ger sig ut i vuxenlivet. " /Madelene


"Varje delkurs innehöll kunskap och nya insikter som jag inte hade väntat mig. Det märks att kursen bygger på bra research." /Eva


"Redan efter några lektioner och första uppgiften kände jag mig peppad och mer harmonisk. Som att jag börjat lägga saker på plats och fått kontakt med ett inre lugn." /Ewa


"Att gå kursen har varit som att öppna en vacker pralin inslagen i guldpapper. Vackra bilder, härliga anekdoter och känslan av nära samvaro med andra kursdeltagare."/ Petra


"Det som gett mest har varit gemenskapen och våra viktiga roliga samtal i gruppen. Istället för att fastna i ämnen som nya kuddar eller inredning, har vi pratat om viktiga saker. Det har varit som en bokklubb, fast mycket mer." /Pia

Vill du ingå i en samtalshub?

Möten kring frågor som berör är ett effektivt sätt att vidga perspektiven och stärka kontakten med våra inre drivkrafter. På köpet får du fler vänner, många skratt och höjda energinivåer

Hubbarna arrangeras både på plats och digitalt. Hör av dig via formuläret för mer information och intresseanmälan.

Samtalshubbarna är ett gemensamt projekt av Awelivet och Scoopit. Välkommen!

Företagare, se hit!

Kreativitet, motivation och färre sjukskrivningar. Låter det som en orimlighet? Det behöver det inte vara. Kurserna om självledarskap och inre utveckling vänder sig till alla som vill lära sig mer om sina styrkor och drivkrafter, vare sig du går kursen privat eller jobbar som chef och vill stärka ditt eget ledarskap.

Med kunskap om stresshantering, återhämtning, kommunikation och positiva tankemönster ökar trivseln i organisationen vilket ger fler långtidsfriska medarbetare. Ett enklare sätt att jobba och en fin gåva till dina anställda.

Samtliga kurser uppfyller kriterierna för friskvårdsbidrag.

Kontakt

Hör av dig för mer information om kurser, föreläsningar och uppdragsutbildning till [email protected] eller via formuläret på www.tilvemo.se Du kan också följa @awelivet på Instagram för löpande information om kurser och andra aktiviteter.